31 de des. 2009

29/31122009

Gronxadors

La casa es la fortalesa. La seguretat sobre de totes les coses, fins i tot d'un mateix. El concepte ancestral de "cova", amagatall. Habitar el lloc més recòndit de la casa. L’habitació més allunyada de l'entrada, com es feia en una cova. L'estança amb menys finestres, interior i lluny del carrer, en fi el lloc que es creu més segur. El sistema es completa amb: alarma, camara de vigilància (a cada estança de la casa) i gos.
Un Observador passeja per un barri residencial. Observa que la seva característica principal és una anodina uniformitat en els edificis. Tots idèntics i regularment distribuïts. Cada bloc té les seves zones verdes i piscines privades. Tot tancat al exterior. És un reducte. S'adona d'una sòlida i pesada reixa amb panys de seguretat i càmera de vigilància. A l'hivern només se sent la remor del vent i el grinyolar de gronxadors buits. A l'estiu se sent el xipollejar de la piscina. Sempre silenci. Només veu reixes tancades.

El Observador va marxar ràpidament i no només no va mirar enrere ni una sola vegada, sinó que tampoc va mirar a cap altre lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada