5 de maig 2010

72/05052010

road movie

Abans de vendre el meu vell cotxe vaig fer una escapada amb les meves amigues. El cotxe es va acabar d'espatllar i vam decidir quedar allà, on ens va deixar tirades; bevent i rient recordant històries fins quedar adormides. Em va donar molta pena desfer-me d'ell però necessitava un de millor per recórrer món.
Va aconseguir el seu cotxe, però de lloguer. Amb ell va intentar travessar el país d'est a oest o de nord a sud o qualsevol altra combinació. Pel camí va trobar en motel encallat al costat d'una interminable recta, en ell té la gran i grata sorpresa de trobar-se amb un antic company i amic. Després dels escarafalls, abraçades i petons de rigor, s'acomoden davant d'unes copes i parlen i parlen i parlen ... Ella s'assabenta que el seu amic és reporter gràfic. El Fotògraf li prega si pot enviar una maleta des de la propera ciutat, és urgent, ell no pot moure's perquè espera una transferència bancária. Ella accepta, pren nota del lloc des d'on pot enviar la maleta i continua el seu camí amb el cotxe de lloguer ..

Un fort tremolor li indica que ha punxat una roda. Sota un sol abrusador aixeca el capó del cotxe, treu la roda de recanvi, després comença a buscar el gat, per agafar-lo apartat la maleta del seu amic, la maleta explota brutalment destruint el cotxe i partint en mil trossos la noia. Al cap d'uns dies van trobar les restes totalment irreconeixibles. Actualment Ella consta com desapareguda




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada