17 de gen. 2010

36/17012010

Tres jugades

Pim: la pilota s'allunya. L'oreneta marxa amb un vol rasant. Vert, groc, vermell, un xiscle de cautxú. Algú colpeja la porta i entra en una casa
Pom: la pilota torna amb efecte. Mentrestant canbìen les llums i un bram profund trenca el silenci. El vent mou els llençols, les camises i una línia de mitjons negres. Un grup de gent está inquieta perque un home els hi ha portat el carrer com a sostre.

Pim: la pilota s'allunya de nou. Un gos borda. Unes rialles i la remor que fan les fulles d'uns arbres. El batec d'una pilota de basket. Derrera queda la porta precintada i devant una escala cap a la incertesa.
Pom: la pilota passa molt alta. Un gos passa correns, derrera una nena i derrera un home cridan. Uns ciclistes frenen per deixar passar a un grup de persones cerregades amb maletes, paraigues i manta.
Pim: la pilota recta i amb rabia. El tó insistent d'un teléfon mobil La pilota atravessa el vidre d'un cotxe oficial. No fa sol. El grup de persones seu en un banc i s'apreten en silenci. L'oreneta torna amb un vol rasant.
Pom: l'esperança vola alt i lluny....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada