16 de nov. 2009

07/16112009




41º21'10.75"N - 2º02'41.66"E alçaria: 10,97 metres

Va haver-hi un temps en que uns homes van acordar ocupar un terreny abandonat al llarg del riu. Van parcel·lar el terreny i els homes van començar petites, però profitóses, tasques agrícoles. cultivaven qualsevol classe d'hortalisses i tambien alguns arbres fruiters, era un traball minuciós, lent, seguint tots els cicles naturals fins a trobar el fruit dels seus esforços. La seva tasca la feien en silenci i sense anim de lucre. Van aixecar tanques amb canyes i somiers vells reciclats com a parets i portes.


En l'interior van construir petites i curioses arquitectures reciclant tot aquell material en desús que la gent abandonava pels carrers: portes en velles o passades de moda, persianes, taulers i fustes, lones, uralites, barres de ferro, cadires de tot tipus, taules, algunes luxoses, butaques, calaixos, congeladors avariats, finestres desmanegades, pallets, baranes de fusta, planxes metàl·liques, palla, bidons, teles, banyeres, mobles desballestats, també tenien joguines i bicicletes.


Tot funcionava a la perfecció, cada llaurador s'ocupava del seu tros i ajudava els veïns si aquests el necessitaven, fins que va arribar l'Administració. Va arrasar amb les seves excavadores tots els horts i el col·lectiu de persones es va quedar sense les seves curioses arquitectures ni els seus aliments. Una vegada buit el territori uns operaris van cavar una llarga rasa i van enterrar en ella un enorme tub negre. Una vegada acabada l'obra van aplanar el terreny i van marxar deixant derrera seu una altra zona devastada






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada